Over Next Heroes

De founders van Next Heroes zijn al jarenlang actief in marketing en communicatie. In die jaren ontmoetten wij mensen met bijzondere skills. Jong en senior talent. Samen bouwen wij nu aan Next Heroes.

Een no-nonsens organisatie die spettert van creativiteit en daadkracht. Met specialisten in design, tekst, websites, apps, video, fotografie, audio, illustratie, animatie en signing.

Al onze heroes hebben unieke skills, maar eenzelfde denktrant. Analyseren wat de opdrachtgever wenst en wat past bij de ambitie van de organisatie. Deze functionele manier van denken betekent dat resultaten worden bereikt. Snel, effectief en doelgericht. Het gaat ons om tevreden opdrachtgevers en om de tevreden klanten van onze opdrachtgevers.

Wij rekenen geen extreme tarieven. Een kwestie van ervaring, gedrevenheid en vakkennis, waardoor we binnen no-time meters maken.

Next Heroes ontzorgt via one-stop-shopping, is de partner van MKB-organisaties en het verlengstuk van onder meer corporate marketing-, communicatie- en HR afdelingen.

Vormgeving
Een subliem logo of een complete huisstijl. Een visuele identiteit straalt uit wat je als organisatie wilt zijn. Voor het juiste gevoel, imago, van je stakeholders. Laat ons weten waar je nu staat en waar je naartoe wilt. En als je dat niet precies weet, schrijven we graag je corporate story.

Wij vertalen je huisstijl in de communicatiemiddelen die je nodig hebt. Digitaal of in print. Denk aan brochures, flyers, een advertentie of advertentielijn, verkoopbrochure, online banners voor social of een jaarverslag. Wij hebben natuurlijk ook specialisten voor webdesign en User Interaction Design, zodat je website echt oproept tot actie. Next Heroes analyseert wat je wilt, verpakt het in een concept (één lijn) en zorgt dat het resultaat wordt bereikt, dat je nu al voor je ziet.

Websites & apps
Je kunt kiezen om een website zelf te bouwen of een bestaand stramien in te kopen. Als je geen eenheidsworst wilt, vertrouw je op de expertise van onze web designers, User Interaction designers, web-tekstschrijvers en webbouwers. Zij zorgen voor een website die opvalt en scoort. Met de juiste call to action, zodat bezoekers de acties nemen die jij wilt. Dankzij SEO (Search Engine Optimalization) krijg je een hoge ranking in Google. Met het gebruiksvriendelijke CMS (open source) kan iedereen in een kwartier werken. Als je wilt, regelen we ook de hosting inclusief betrouwbare backups en updates.

Heb je gedacht aan een app of game voor IOS en Android? Next Heroes werkt met de nieuwste frameworks, zoals React Native, zodat we IOS en Android in één keer kunnen bouwen. We zijn onderscheidend omdat we voor elke klus het beste framework selecteren. Of een app wat voor jou is? Wij geven graag een oprechte mening en wellicht een nieuw inzicht.

Foto, video & audio
Beelden zeggen meer dan woorden. Kijk naar onze fotografie voor campagnes, (guerilla)acties,  architectuur, portretten en teamfoto’s.

Wat jij wilt vertellen, verbeelden wij in één of een serie video’s. Eventueel gecombineerd met after effects, grafische animatie, eigen gecomponeerde muziek en een voice-over. Van script tot eindresultaat. Een animatie van één minuut is ideaal om snel uit te leggen waar je organisatie of dienst voor staat. Door het hele land hebben we studio’s en professionele stemmen die voor je inspreken.

Illustraties & animaties
Next Heroes heeft de meest talentvolle illustratoren in huis. Alle stijlen zijn mogelijk.

Soms kan een visuele toelichting door illustraties het verhaal duidelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan de doelgroep kinderen of mensen met een beperking. We maken ook illustraties om de structuur van een organisatie, dienst of product te verduidelijken.

illustraties komen tot leven in een animatie eventueel gecombineerd met video. In een animatie worden onderwerpen simpel verbeeld. Als je audio toevoegt, bijvoorbeeld een voice-over, worden meer zintuigen geprikkeld en kennis beter overgedragen. Natuurlijk kun je verschillende talen voor de animatie gebruiken.

Signing
Je wilt de stijl van je organisatie laten doorklinken in een gebouw, beursstand of parkeergarage. We zorgen dat je huisstijl wordt uitgedragen op wanden, muren, ruiten, deuren of meubels. Simpel of ludiek, bijvoorbeeld een gaaf concept voor je brainstormruimte of auto’s (fleetmarketing).

Next Heroes heeft ervaring met complexe en eenvoudige stands voor beurzen. We zoeken altijd een oplossing voor je budget en regelen een perfecte uitvoering.

Super Skill Packs

 • Skillpack Tester

  Skillpack Tester

  €400 EUR

 • Skillpack Small

  Skillpack Small

  €750 EUR

 • Skillpack Starter

  Skillpack Starter

  €1,400 EUR

 • Skillpack Power

  Skillpack Power

  €2,400 EUR

Laat ons weten wat je wilt via info@nextheroes.nl of 085-0262239. We nemen dan dezelfde dag contact me je op of maken direct een opgave van onze uren. Ben je verrast en akkoord? Dan neem je een Skill Pack af. Hoe meer uren je afneemt, hoe voordeliger je uit bent.